When i think closer....

I feel like maybe start singing seriosly again and i feel that i have something i common with the singer in TaKida, ANyhow when i hear Curly Sue i can't stop crying so i'll link another song that makes me feel stronger somehow, Maybe it isn't the best text but i feel stronger when i hear it, it's something like i'll make it through and all that you all say!
Thou all those who supported me in this, I love you all Boys and Girls! You'll always have me by your side! Just call and i'll show up!!

Some poetich stuff...

First of all i want to say that i'll be writing from now on in english, And it's because i can express myself better that way hehe, Well some of you already know that i and Lisa broke up 3 days ago for real, The truth is that i messed it up pretty bad but i still thought to change myself, But know i see that it was in vain, For know i'll write my feelings for her and stuff like that, Most i'll do this because i have to write everything down, Don't know for sure why, But i guess that it's for her and mostly myself, I think that im starting to lose my feelings for her when im with others, But as soon i get home i start to miss her directly, Her smell have some
how lingered all over my room, And that makes it just harder, I still have her clothes her and just that makes it more then even hard, I think that i'll need someone or someway to not feel those feelings, The more i miss you, My body will shake and i get ill by all depression... Anyway wrote these two today!!!











What can i say, I'll be remebered by the past with you, But i'll need to forget and live for what is now, But maybe you'll find me again, but until then i'll walk alone on this lonely road, Until love struks me again, Even if it's you it will be hard to start over again, But this experience, Will make me to a stronger person!








Somehow it feels like im trying to prove myself to you but still it doesn't maybe this is me changing to another personality, I can tell that i ain't the same anymore, You changed me but now i'll have to find myself once more, It's hard but it will not be in vain, I can still feel your smell from one of my pillows!



I admit i MISS you more than i myself can realise!

By yours Beloved Crike



Hmm....

Vette fan ifall hon blir glad eller arg på mig för bloggen, Men det får tiden utvisa

2nd day

Well i don't know if im supposed to write all this in english but i don't know how to express myself, But i think i'll keep it in swedish!
Hejsan! va jävligt längesen jag skrev...
Just nu behöver jag ngt sätt att tala om för min älskade vad jag gör på dagar osv, Utan att jag själv behöver höra av mig till henne vilket jag inte får inte heller nämna hennes namn osv, Där av skriver jag "min älskade".
Hur som helst vart ska jag börja min dag idag då..
Jo! jag vaknade runt 03:56 tror jag mitt i natten genom svettig av att ha drömt en mardröm för första gången på enormt lång tid, Handlade om Mig och älskade, Den drömmen var inte rolig på något sett, Men den handlade iaf om Jag och henne på en kryssning, Och vi är båda där med våra hela familjer (psst ngt jag och hon haft som idé kan lika ngt bakom det) Anyhow, Mitt på natten i drömmen så faller en man överbord, Och jag då konstigt nog flyger i efter, Jag simmar och simmar men hinner inte ikapp mannen som ramla, Medans allt detta händer i drömmen står Älskade på deck och gråter och skriker efter hjälp, Det sista jag kom ihåg innan jag vakna var att det är begravning, Och den hålls utan min kropp, Älskade står och gråter av sin mors axel... Jag vaknar upp, chockade gråt färdig och svettig, Jag somnar tills slut om, Och då av någon konstig anledning drömmer jag igen om oss 2.
Den handlade om att vi var utomlands med alla våra vänner, Och vi hade ett eget rum, Vi installerar oss på hotellet, Dagen går vi gör allt, badar, super hela köret, Vi går till rummet, Och lägger oss för att "tillbringa" lite tid med varann, Men dagen därpå i drömmen så finns du inte längre det finns inga spår av dig på ngt sett, Och våra vänner vet inte ens vem eller vad du är typ!
Hur som helst tar en dusch och chillar med lite kaffe, Tänker lite på ifall jag skulle åka ner till Norrköping och komma bort lite från allt som är just nu, Men kände att jag kanske eventuellt kommer att behövas för dig, Om det skulle hända något eller så, Jag klär på mig lite shysstare kläder och pyser iväg till skolan, Fick springa som en dåre för att inte komma försent, Finns en anledning till att jag tar senare bussar.. Men iaf i skolan är det soft som fan, Hängde som fan med Hjelm idag, Hade helt fel inställing om han, MEN senare på dagen så drog jag och han till intersport i huddinge och chilla och sen fråga robin om jag ville haka på en snabbis till KVB och jag ba visst ska ändå till rådsparken och möta björn, Sen när vi är där jag och robin så talar han om att han skulle träffa dig snabbt, Och då gällde det för mig att dra fort som satan, ( Tänker på ett löfte jag gett) drog till björn och dom, spelade lite fotboll sådär, sen drog jag och mötte robin lite snabbt haha, han trodde han sms med vega så blev ett missförstånd, Så drog i förväg till huddinge för att sen möta björn igen, Men när jag va i huddinge så stötte jag på Johanna och hennes kompis, dom undra ifall jag kunde köpa cigg åt dom jag testa men det gick fan inte bra haha, Men sen drog jag iväg för att möta björn, Vi drog runt i centrum, sen messa jag rallo och kolla vad han gjorde osv, jag o bj tänkte att fan lira lite fotboll skulle va nice.
Men rallo typ gör narr av mig osv, slutar med att jag drar mot victor för rallo sa att han var där iaf, Så stod utanför typ i 15min, Tycker det är lite skumt iaf, Orka hålla på så, Men vi snacka osv, Och victor typ berätta att han skulle typ ha fest imorrn osv,  Så jag ba fan va nice typ, men sen sa jag fan! om du bjuder med älskade kommer jag inte kunna komma... Och då sa victor av någon konstig anledning, Nää skulle itne göra det för du kmr flippa, Kan man faktiskt förstå om ens polare bjuder med ens tjej, till en fest utan att bjuda killen är ju bara fel, Då bjuder man ingen av dom tkr jag ifall det paret har paus, Sen iaf så har jag och björn hängt hos hnm med klingan hela kvällen typ...
Tänkte att jag skulle lägga in den hära, För du gjorde det för mig i din blogg

Älskar dig!! <3

RSS 2.0