Looking at an angel!

I am looking at an angel, Never seen the beauty before, I want to be yours forever more, I can't take this, I am so sure!
I ain't wrong this time, It's our time to shine, Your so fine!
It is something i can't deny!
Baby, your a never ending glowing star lighting up my way, When i walk alone, I don't feel alone, I know that you are with me, With me in my heart, All i have to do is search for you and i'll find you close and warm, Even thou your a Snow White Queen, I am a Fire Red King, Our heart's will bind like the element's of the earth, This is a promise, Your touch is posion, Your smile is stoneing, Who says i can't get stoned, I know that no one can, Because your the one who makes me stoned, Your like my cocaine, I hunger for you i just wanted more, Now i am like a drug addict with nothing left, Exept a dark heart filled with Anger, Hate, Suffering, Bfore that it were, LOVE, HAPPINESS, LAUGHTER!
I can't put it right, I just want to fight, Fight for it til it's right! I won't back down! Baby i just want to be with you!!

Well i just screw it up...

Har fan inte hänt så jävla mkt idag faktiskt, Mest bara gått runt och tänk på dig, Det är svårt som fan måste jag säga att glömma det vi hade du och jag, Dig för den delen också, Men vafan livet går vidare, Efter regn kommer solsken, Men vet inte hur mkt mer av det hära jag pallar, Är på väg in i fel umgänge igen, Fast det är inte många som vet det, Helgen kommer ju bli grym som fan!!! :D
Mish Mish!!!
Tungt hehe, Men seriöst nu, Din lukt från mina kläder börjar försvinna, Men jag förstår inte varför jag känner av den på morgonen, Och kvällen, Men tänker väl på dig, Din lukt finns i hela rummet... Börjar seriöst bli galen när fan ska du försvinna från mig, Iaf när det är på en plats man bor liksom....
Vill ju att du ska vara kvar hos mig, MEN! bettet mig inte direkt bra, Speciellt inte för 2 dagar sen, Men allvarligt gumman va i helvete gör du? Varför göra som du gjorde -.- Allvarligt sen springer du runt till allt och alla jag känner (VI) och säger att jag är kapabel att slå tjejer etc etc, Efter att du gav mig en smäll på revbenen, Plus inte i disken på castello sen i rullatorn, Vafan hade jag varit kapabel att slå dig hade jag väl gjort de då, Plus alla gånger innan du slagit mig? En gång på käften, Övfilar lite här och där? Då hade jag väl slagit sen långt tillbaka gumman? Du måste verkligen ta och placera saker jag sagt till dig, För du anar inte vad jag får stå och förklara i princip varje dag till folk, Börjar bli grymt jobbigt, Så snälla håll dig till sanningen när det gäller mig.. Fan är ju 25% Arab?! Jag skulle inte ens få för mig att lägga handen på en tjej på det sättet.....
Anyway, Dan har varit rätt shysst, Gled runt med Hjelm ett bra tag nice lunch han och jag åt :D Men haha såg dig när du sluta gumman, Varför så förbannad i blicken?! A ja orkar itne bry mig faktiskt... Vill igentligen bara komma över dig men samtidigt inte, Venne men ett tag kändes det fan som att du älska att jag hunda efter dig? Men fan inte mer orkar inte...
Lyssnar iaf på grymt skön musik just nu när jag skriver och det är väl chill, Ska ut på en stads runda imorrn som det ser ut nu, Men man vet aldrig vad som händer ;) Har precis fått besked precis nu, De kommer bli en riktigt tung helg!!! Synd är ju bara att du inte kan få uppleva dom helgerna jag gör, Haha!
Anyway du vet att jag saknar dig, Vet att du saknar mig eller som du säger ( Jag saknar inte dig, MEN saknar det vi hade) Ja?! kvinna då saknar du mig?! :P
Aight! Time for bed and a nice shower now! :D
Btw sötnosen ;) Grymt skön massage idag med pussar från mig ;)
Ciao
MvH John!!

Back the fuck off!!!!

Undrar fan saker och ting funkar... Hänger allt ihop på något jävla sett eller hur fan går det till??
Asså allvarligt det hära med Lisa t.ex. Så fort jag och hon pratar nu för tiden, Börjar vi tjafsa och bråka direkt, De e fan sant det du säger Gumman, Vi borde seriöst inte träffas mer på ett bra tag framöver de e fan de bästa för båda.. -.-
Grymt tråkigt dock, Hoppas iaf att du en dag kan vända dig till mig för stöttning etc...
Men det är väl något jag får ha som en dröm, Som nu läget är...
Ja jag saknar henne på sätt o vis, Saknar det vi hade hon och jag mest, Och henne som person då, Hon känner samma sak, Men det är väl dags som du säger att gå vidare, Bara dumt att stå och kämpa för något som gått förlorat mest över ens eget betennde när man tänker efter på det, Så är ju det jag sagt och gjort den största anledningen till att det blivit som det blivit men har ju stått och kämpat för att reparera skadorna, Men du har sagt nej nej nej nej, Så får ju faktiskt helt ärligt bara ta och bita ihop, Lämnade över grejerna idag btw, Så det är väl mest bara skönt på något sätt tycker jag... Men ändå jobbigt.. Haha jobbigaste var ju att packa upp allt, Har ju legat hos dig, Så luktar ju som dig, Fett jobbigt med tanke på att jag såg fram emot att lämna över grejerna så jag inte skulle ha något som påminde om dig, Inklusive din lukt... Men iaf dags att droppa ämnet om dig nu tkr jag,,, Sägs för mkt händer för lite ;)
Men iaf dagen idag har väl varit nice haha... Fick en grymt jävla skön massage idag!! Så grymt bra hon är på att massera!!! ;) Säger inga namn :P Men GOD DAMN dina händer bruden läckert jävla nice!! Du gnällde iaf inte som dom flesta gör när dom masserar mig, (tjejer... kallas inte Dempa) Kommer ju ihåg hur hon var när hon massera mig, Och damn vilken jävla skillnad ;) Duktig är du gumman, Du får fan ta och göra de imorrn oxå! ;D
Så kan du göra få göra de lite mer intimt, Du vet får gärna utforska lite, MEN VA FÖRSIKTIG! :P
Nämen vad ska man säga jag får väl göra vad jag vill?! Sträcker ut mina vingar bara inget annat!! :D
VAD ÄR DET MED FOLK I DAGS LÄGET?! Vadå att NI "inte" känner igen mig?! Vafan är ju likandan, Kanske lite annorlunda men ni har bara en att skylla på om det är så och ni vet vem jag syftar på... This is who i am, Accept it och get the fuck out of my way!
Dessutom vad fan är det med folk som går runt och snackar sen inte står för de?! Jag har alltid stått för vad jag gjort och säger! Och det fick du bevisat igår eller när fan de va?!
Var det nödvändigt att göra det du gjorde?! Sen för i helvete LISA! Kan du vara vänlig att lägga ner snacket om att jag är kapabel att slå tjejer?! Vadå att jag sagt att jag vet en punkt som sänker dig på en smäll fan placera skiten du hört från mig istället?!
Det jah sa först till dig det hära med att du säger att jag sagt att jag är rädd att jag blir så arg att jag slår dig?!
Gott folk här har ni sanningen!
"Jag är rädd för att jag kommer i bråk med någon snubbe, Sen att du vill stoppa det i samma veva kommer du i mellan för mig och tar emot smällen som är riktad mot snubben" Så har jag sagt till dig om den saken sen det hära med den hära "slagpunkten"
Jag sa "Jag såg på TV idag och det va nice, De va om kampsport och dom visade en nervpunkt på käken som man slår på för att däcka motståndaren med en smäll" Sen vad du kära LISA fått för dig det får fan stå för dig?!
Fan har misshandlat killar brutalt för att dom slår Kvinnor, Fan satt igår och höll på att bryta ihop framför dig för det jag gjorde i fredags?! Du vet vad det handlar om, Så varför in i helvete skulle jag få för mig att röra dig på det sättet eller någon tjej för den delen så!? Snälla ta tillbaka det du säger om mig?! Fattar du hur mkt du går runt och snackar och sabbar för mig totalt?!
A ja pallar inte med att sitta och skriva det hära, Keff stil från din sida bara....
Fan btw Sötnosen ;) Massage imorrn oxå eller? ;)
DAGS ATT VARVA NER LITE! THE MEDS ARE KICKING! :P
Sovgott gott folk!
Btw sista sak hör ni något från henne om mig, Snälla fråga iaf men om saker och ting stämmer när det ändå har med mig att göra!
Ciao!!!

Bring me to life!

Tjänare!!!
Asså helgen blev grymt jävla lyckad! Ajt!!! Brudar till höger och vänster.. Grabbar vi snackar köttmarknad!! Lammkotletter överallt ;) Mish mish överallt tunga grejer, SHit! Fuck asså!
Apropå... Haha tkr de hära med mig och exet e grymt kul! fast inte asså att de är slut, Men faktiskt bara skönt när jag tänker efter! Det finns massvis med brudar som accepterar den jag är och INTE ändrar på mig som du gjorde! Tagga långt! Visst du betyder mkt för mig, Men nu är det över totalt de sa du själv ingen återvändo,, Dags och leva med det kanske, Hoppas du finner det du söker -_- Sen haha det dära på castello OMG, Snacka om att ställa till en scen,, Allvarligt... Rör mig igen som du gjorde och du får en örfil av mig, Får inte göra mer enligt svensk lag, Plus vem är du att hindra mig från att köpa en kaffe? haha tagga ner... Och den dära snubben du va vilken tönt jag lovar dig det... Snubben provocera mig, Och förvänta sig inte min reaktion... Han lekte med livet där... Som tur är för han är du hans vän plus Så tycker jag synd om snubben.... hhaha
A ja kan fan inte säga mer, Men allvarligt, Ska iaf ha de fett ncie i helgen! Ska langa den dära bruden från i fredags har henne nummer, Haha ska pipa henne hårt!!! Ska bli nice att ha någon ny iaf, Inte samma gamla vanliga, Nog för att det inte var något fel med det säger jag inte, Men iaf kanske ska göra som dig? Iaf dags att chilla med lite Manga och bara slaggish!! Bror helgen blir as  tung!
By Crike

FFS!

Now i'll live my life! And i am going to live! For real, No guilt for anything, This is me killing you from my mind! Get the fuck out! There is better choices for me! Your now a memory, As i see it, I've wasted 6 months of my life on you, Since you won't fight for us... Hope your happy, Cuz im going to live my life with joy now, Your a memory now nothing more, Bye!

Why why why?! Why did i let you in?! I've shouldn't done it, Now i'm the one suffering, Your happy not even sad... Hmm i can't say much more then.. THIS SHIT IS OVER, FIGHTNING LIKE A FOOL IN TOTAL WASTE, NEVER AGAIN!!!




I can only think about you... The love i have for you is right now turning into hate, Still that won't change a freaking thing, It's still a feeling, Can you take my heart?! And kill all emotions?! or i'll take it!!



I have to be strong, I have to be stronger now then ever before! But i don't posess that power anymore... I am weak for now, You can take me and i won't get back up, But take your chance now, Because when i regain my strength, You'll be the one lying on the ground!!!!






JUST GET THE FUCK OUT OF MY GOD DAMN HEAD!!!!
HOPE YOU FIND WHAT YOU SEEK!!!!
JUST LEAVE ME THE HELL ALONE!!!! I JUST WANT TO CTRL+ALT+DELETE  YOU!!! LIKE NOW GET OUT!!!!!

AFTER ALL MY EFFORTS YOUR NOT EVEN WORTH MY TIME, GET THE FUCK OUT!!!!!



Första bra fredagen jag haft på länge sen senaste som var bra var med henne!

SHIT! Alla läsare vilka ni är. i DON'T A FUCK ANYWAY's! Hehe naah just kidding

Hur som helst! Älskade bror! Längesen vi sågs fan längtat! Och bror vi båda har haft de svårt men du gjorde så att jag hade en riktigt shysst fredag! Sorry för att jag fick snefylla och börja gråta bror, Men du vet varför ;) Du vet vad jag känner för henne aight bror! Fast du fick mig att sluta deppa, Istället du sa, Tänk på allt bra du hade med henne brorsan! Inte de negativa, Och jag gjorde fan som du sa, Och jag mådde bättre! Bro WE MUST DO THIS SHIT AGAIN!

Men eller bror om hon var med, Du vet trion som vi va tung kväll de hade varit bror! Men asså hon är med sin pappas familj och är i köping, Du vet bror hon behövde komma härifrån, Och jag märker ändå på något sätt att hon kommer må bra som fan där uppe, Kan säga bror är glad som fan för henne skull.

Men bror nog om henne nu, Inte läge att deppa bror! Ja hon är och var de vackraste jag sett, Och har sett många kvinnor, Ingen kan mäta sig med henne!

Men bror asså fan vad nice natt de va! Grattis till bruden du haffa bror du behövde henne, Jo btw bror du fråga vrf jag hade ringen på mig kom på varför nu! Du vet bror 6 månader är en lång tid, Även fast jag är singel nu man känner sig ändå du vet tillhörde till den personen, Och varför ringen var på e för att bror jag vet du sa att jag behöver glömma jag vet, Men ärlig uppskattar dina wingman tactics, Men bror vill inte röra någon annan förns jag kommit över Lisa, Bror du förstår, Men bror du måste snacka med din brud du haffa igår! Du har ju henne's nr! ring bror trust me hon verkar bra för dig! Du Lisa hon gjorde mkt för mig hon ändra mitt sätt att se på vissa saker oxå, Du vet kärleken övervinner allt! Bror du måste hitta någon tjej som passar dig ;) Du skulle må fett nice av det, Min käre storebror! Om jag har money till nästa helg jag kan lova dig jag prösa allt!

It's all about taking and giving!

All ways look on the bright side of life! My brother i learned it from a person i never thought it to come from, Didn't understand it first i do it now! Brother you know that if you start living by those words, Your way of being wil change and you need it!

I know Lisa were your Brother fiance, But hey i know that you to get along good, So if you want to do it, Talk to her i will never stop you! Brother you've thought me more wisdom then some other's! She has to, but i listed but never acted, Well now i got to go, The weekend has just begun!

Cya!

But for the love of god why?!?!

Men asså seriöst kvinna!!! Ser du inte att jag försöker som fan för att bevisa något för dig och allt du gör är att stöta bort mig?!
Seriöst ville bara ha ett bra slut på allt, Och det var därför jag fråga om bio och shit, Asså att jag inte ens får bjuda dig på en fika irriterar mig något enormt, Vill bara visa dig att jag inte är mitt gamla jag, Varför itne bara offra en timme eller 2 av din tid för det, Vad fan har du att förlora på det, Jag som ändå sitter dag ut och dag in för att vinna tillbaka dig, Men allt kämpande är förgäves eller hur fan ska jag göra?!
Asså vet jag att det jag skriver inte är det mest lugna just nu, Men det är mina känslor som styr just nu och vet inte hur jag ska hantera allt som händer och sker, Seriöst snart orkar jag inte mer och går tillbaka till den jag "VAR" och då skulle du inte ens vilja ha tillbaka mig, Och då menar jag den jag var för 2 år sen, Och det är ett liv jag inte vill heller ha, Men vad fan ska jag göra då? Har inget att förlora längre, Har inget att leva för, Jo visst jag har mina vänner, Men familjen är långt borta och brorsan sitter på kåken, Och farsan träffar man inte speciellt ofta, Heller så säg mig vad har du att förlora?! Att känna likadant som förr, Är det de du är rädd för så säg det, Men ifall det är så, jag förstår inte hur kärleken vi har kan skrämma dig?! Vi som hade det så sjukt jävla bra!! Och nu betyder det inget längre... Hur fan ska jag göra för att nå fram till dig, Allt har börjat om igen, Sitter på samma sätt som när jag föll för dig i vintras, Klickar alltid upp din profil på FB, Och kollar på någon bild sen innan det blir för mkt, Tar jag bort din profil och gör något annat, Jag är sjuk av att vara kär i dig, Min kropp börjar ge vika, Jag orkar inte gå längre orkar ingenting! Jag har ingen styrka kvar alls, Jag känner mig svagare och svagare för varje dag som går, Och vill itne att det ska vara på det hära viset! Säg mig vad ska jag göra! JAG FÖRSÖKER FAKTISKT GÖRA RÄTT FÖR MIG! varför låter du mig inte göra det?! Vad vill du att jag ska göra, Jag gör vad som FUCKING helst!
Im still alive but im barley breathing, I'll break down if we don't get even! I'm slowly falling apart, I'm breaking bit by bit, I hardley laugh anymore, I can't really remeber the last time i laughed, Remeber the first time? I do and i feelt so god damn good, Now i can't feel anything but emptiness, The emptiness you've created, Can't you see what i am trying to do for you? Still i only can feel an empty spot in me, That spot were all about you, It still is but it's forever gone, And that is the conclusion i've drawn from your behavior... I want you back, I want you to realized that i've changed, And how could you be sure that i haven't we haven't meet in a long while, Now and we've been apart longer then ever before, I know that you miss me as i miss you, But what i can't realize is why you put all this down, And make yourself feel bad? When you don't have to! Please hun let me make everything up for you!

I love you Lisa Stålstierna!

A summary of what has happend and more of my "Story"

I was passing by a spot this they and we both have memories there, And some of them are in the beginnig of our relationship, You do remeber the times at the House right? Then you know what i'am talking about, We always were sneaky with our kisses and hugs when we were there, It were great at the same time, And it's because it feelt like we were doing something illegal, Like it were forbidden for us to kiss and hugs, And that our love were forbidden to, There is always a memory or more of them, Were i am everyday, And ALL of them are great, Exept were i was this evening, I were in the park a bit down, From were you live, And the hardest part was to walk by our house, And not have your house as a target, It's was hard to know that i can't go there, And it's not where i were headed, I walked the same road i cried for the first time in 7 Years for love, And that was my first love, And that means that your my second real Love, I know it's hard to belive but, IT'S only 3 years and a week between us, Kinda anyways, But I can't say how sorry i am for all that has been said this last two weeks, And that text i sent to you know who, It's strange that it got through because it's still in my outbox (Utkorg) And it says it were unable to be sent, I would really like to show you it, But i really want to apologize for it, And i reagret it same time that i tried to send it, But it did got sent according to my mobile, And yes i even tried to call, But it said, This number is inactive or it has no user ( Det här numret är inaktivt eller så har den ingen abonnet)

Now these last days, I've never felt this dead before, I've got nothing more to fight for exept my school..
I am a wandering zombie

Our body can be shread, But our hearts will forever blend!

I don't quite know how to say this         I've been broken and pretty messed up
Before but know i don't know how to handle    All this that is happening at the moment  what
I am trying to say is that I am sorry for what i've done and what I've said, I don't know why I did  it
I can't handle what I'm feeling right now and I don't know how much I can take of this I've never  feelt
This much reagret in my whole life before, Yes I've done things that i ain't proud of, But this is the one  I'm
Least proud of, I've never wanted a wish more then I want it now, I just want to put everything at place  again
And start this over, Now i don't know what to do anymore, I miss you more then I ever had before, I love you  even
More then before, I can't breath but I'm still alive, I'm more dead then alive, I never feel warm anymore, Feels like I am
A Zombie, All I want to do is scream! All i want to do is to cry! All i want to do is to jump! All i can feel is reagret  and
Sadness nothing more or less, But when i think about what we had i smile again, But i smile to the memories,  What
I really what is to smile to your smile, See your eyes filled with happiness and joy, Nothing more or less, What  I
Really what is to see you walk right beside of me, Holding hands once more and that time I'll never let go of  it
I thought that what we were was secured for ever more, But i was wrong once more, I hate that i feel as  I
Do for you, I hate that I love you, I love that I hate you, It's a fight I've never fought before, But it's  like
I'm fighting myself, The one i can't defeat, What i want to fight for is having you back by my side   and
Not as my foe, but i don't want to defeat you, I want you to defeat me, now I've realized that   you
Already have done it, Just hard that you defeated me in the wrong way, Even thou I want to  rise
Up back in to it, I am now to afraid to do it, I know that you will knock me back down to  the
Ground once more, And if I rise I will hit the ground again, I can't find words anymore  for
You to listen to my voice, You did it long ago, But not anymore, I thou have one  pic
Of you left on my PC, And sometimes yes I look at it, But it's to remeber all  the
Good stuff about you, Your kind smile, Your soft lips, Your warm touch,  And
The best things about you is your voice, And you way to reason with me
And other's around us, Your so convincing in everything you say or do
Your like a cigarette I never want to run out off, It's like your love
Is somthing like a drug, Everything about you is hard to erase
The more I try the more it struggles back in my head
But i don't want it anyway, I want to find a way
For you to see that I've changed for you
I've changed everything about me
For you but you never saw
The whole change of
Me that I did
Who did it
For Is
You!

I've now written this for one cause, And you that                    I want you to realize that I HAVE CHANGED!
Would be the hardest challenge i've ever took on my        shoulders If you gave me the chance to show you
The trust and that I really take this seriously even how much you won't see it, And deny it, It's to set all that I
Messed up for both of us, Even if it was you to make the choice in leaving me, Afterwards you did it, I messed
It up for your completely just because I heard from people what you'd said the days after it made me sorry
And I said exactly only the negative parts of you that were in our relationship, Thou i reagret some of the
stuff I said, Were one so private that I kinda yelled "DAMN I PROMISED THAT IT WOULDN'T COME OUT"
But you probably heard something else, And even if I said it to you, Wouldn't belive me anyways
I know i've said to our friends and people that I've forgot about you, But that is a big damn lie!
What i walk around with all days, Is a fake smile, I don't what to show that I'm depressed
It's something to not show that I'm weak, But that's just a lie to, Because I thought i
Were strong, Especially in my head and body, But now i know that i ain't, My head
Is spinning your face all day long, I dream about you almost every night, I've
Woke up several times in the mid-night cold sweaty and hard breathing
And it's when i had been dreaming about you but the dreams have
Always been terrible, They are most that you get injuried or suc
Which is so hard, That even thou i've lost you forever I'm
More consered about you know then before, I'm afraid
That one of the dreams I've been having, Will come
True, I don't know what I would do if it came to
Be reality, I've told you about some of my
Dreams at the mornings and often when
It has been a nightmare, I dont' know
If you remeber any of those I have
Told you, what I'm trying to say
Is that I will always in some
Way have feelings and
Consern about you
Even thou how
Much we
Argue
!

/..:::>|_-=|L<3 C|=-_|<:::..\

It's a piece of me missing, I've lost it and i can't take it back, It has left me, Now i must walk along without that piece...
Things have changed... I wrote appernetly alot about you when i was drunk so it could have said bad things or so i don't know...
Anyhow things have changed and i must live by this changes now, I want to write about you and in the same time i can't because i don't have that right anymore, I dunno what to say or do anymore, I've found myself standing and looking at a key that i hold in my hand, I know were it leads and you gave it back to me, You had the key to my love, Now you returned it... What can i say more than that... Wells now i really need to sleep! I wonder if i'll wake up 4:00am again cold sweaty again this night... if it happens it has been going on since you know when, Anyway sleep tight sweet dreams and take care! Bye!

Hmm wierd...

Känns skumt... Har sett mina senaste inlägg själv nu och ja... Jag gör tydlgien som jag blir till sagd på fyllan...
Men känns som att något inlägg fattas eller så kanske jag inbillar mig...
Mjo min helg haha!
Börjar med att det skulle lanas hos samuel, Sen var d tydligen läge att supa skallen ur balans, Vi drog till Ogge i stuvsta och han lova mig att om allt gick bra skulle jag få en Mus av honom vid de läget trodde jag att han mena en sån där liten råtta ;) Hahaha! Men iaf på lördags morgonen blir jag väckt av att någon/något knackar på dörren, Och de e en jävla städare! Och samme's farsa slänger sig upp och kastar ut henne! haha Seriöst nu... JAG TÄNKER FORTFARANDE PÅ HUR FAN JAG HAMNA PÅ BÅTEN SOM ANLÄNDE JUST DÅ TILL ÅLAND! Jag fick de förklarat av samuel's pappa  imorse men ändå... :O Iaf kommer inte ihåg speciellt mycket av Fredag - Söndagnatt, Och ber om ursäkt om några olämpigheter visats sig, Jo en sak till satt tydlgien fyllecell på båten med samuel... Anyway fick musen för inte så längesen tror jag och de e nice så hära ser den ut...
Tycker den är Asläcker, Jo de är något med rosa tror de e ngt hon lämnat kvar...


Apropå de snart är de nog läge att kanske träffa henne och lämna över sakerna, Har precis lagt ner allt och vikt allt av henne's saker, Var sjukt jobbigt, Men hur mycket jag ändå kämpade för henne så räckte det inte och mot slutet blev allt bara så fel och det sa's saker från båda parter, Kan faktiskt erkänna att jag verkligen har betett mig illa mot dig, Men tror jag använde den energin på helt fel sätt, och utryckte mig på helt fel sätt, Tror de du gjorde den dagen, VAR att testa mig enormt mycket med tanke på de du skulle göra etc, Jag svalde betet men på fel sätt, Anyway kommer bli jobbigt att se dig snabbt sen för alltid försvinna.. Men men ett utav livet's svåra prövningar eller vad de nu kallas, Hoppas bara du har det bra just nu, Du är starkare än mig...

Jahopp kalopp dags att sova nu antar jag :D


I fucking miss you!!!!

Fan vad jag saknar dig vet inte vad jag ska göra!!!!

Chillar!!!

chillar galet hos ogge!!!! nice som fan!!! fast tänker som fan på vad som händer nästa vecka! :D praktik och massa saker som händer och sker just nu :D



Well well what can i say, more than that i miss her alot!!! Since it were more than a week ago thou i still think it can be her an i once more it will take time and i have alot to prove until then, Well need to acompany the peeps here hehe :D cya!!!


Well well well, Let's move out from the shell ;)

Hmm hur fan ska jag börja nu då haha, Låt se........
Jo vaknar upp trött som fan! Klär på mig och drar ner mot huddinge, samtidigt möter jag upp moa, som jag tog sällskap med :D
Senare nere i centrum ringer hogge upp mig, men klicka upptaget, Ringer upp och han talar om att han blir sen till mötet med BUP! =/ Men iaf efter det ställer jag mig upp går lite fram från bänken för att kolla efter tezz hade fått ett sms om ifall jag va i huddinge, Men när jag tittar till höger jo vem står inte där, Om inte självaste exet och hennes bror som är på väg till skolan! Och självklart ska dom på samma buss -.- hur som helst gick iväg en bit för att ta avstånd från henne speciellt, men inte du axel ;) Var jobbigt att se henne ja, Men det behövs ju oxå, måste komma över henne helt och hållet, Har glömt dig iaf, Men saknar dig på morgonen, Beror väl på att jag vaknat så många gånger med dig brevid... =/
Hur som helst drog till mötet var där en timme, Fick klar tecken för medicinen, Så sen åkte jag o hogge till ett jobb han skulle kolla på, Senare var jag hemma åt lite sen sov jag en stund sen ner till centrum för att få medicinen utskriven, Fick lite fickpengar oxå :D (FUCK YEAH!)

Träffade Jenni i centrum och KT vi chillade på Castello med en chai latte, Och sen kom J och björn förbi, Sen upp till björn chillade där en stund, Sen iväg till rådis! Lirade fotboll som fan sen kom J tillbaka från sin träning och chilla med oss :D fett nice, Blev roligare när du kom haha! Men iaf överansträngde mig så spyde upp lite av kebabrullen, Men annars var det lungt tills jag skulle ta medicinen fick ont i magen och somnade (Bieffekterna Seghet ont i magen) Posivitva blir lungare och snällare haha :D Men iaf jag följde J med hem till henne med KT och dennis, Sen gick jag och dennis o kt vidare till donken, Sen tog jag bussen hem, Och nu sitter jag här och skriver hehehehe :D
Men iaf, Ni läsare där ute, Tänkte att skulle vara skoj om en kommentar eller 2 dyker upp, Kommer ha i näste inlägg frågesport typ eller vad det kallas så ställ en massa frågor till mig så får ni svar nästa inlägg, Nej nu ska jag chilla lite mer sen sova, Jävla medicin blir ju astrött av dig *GÄÄÄSP*
Godnatt :D
Ciao! :D

Hmm....

I've been thinking about something, I know you prbly read this, But i can't stop thinking about you wearing the ring that symbolizes our "love" I dunno, But it's a nice ring yes, But feels kinda wierd that you wear it on you left hand and the middle finger which is not the ring finger,
Anyway i've been to BUP now today and im getting my medication today :D Feels great exept all side effect's hehe :D
Well got to go now! CYA! :D

Ohh wait it's a bird, No it's a ballon, No it's a plane, NO! It's Crike!

Hehe diggar min rubik ;)
Hur som helst vart fan ska man börja detta inlägg då?!
Kan väl börja med fredag då? ;)
Fredag den 10/9 -2010:
Klockan är 06:34!

Ligger och njuter arslet av mig, Men kommer ju tyvärr fucking på att man måste upp till skolan (-_-')__.!.. FUCK IT!
A ja jag kliver motvilligt upp hehe :D Drog te skolan var där och fixade lite etc etc, Sen några timmar senare var jag o träffa J, Vill chilla galet typ hela kvällen, Jävligt nice, Tack J för en riktigt trevlig fredag!
Lördag den 11/9 -2010:

Hmm vart ska jag börja :D Haha vaknar ligger och drar mig, Pöss iväg te farsan, Sorry för att jag inte messa dig J :( Förns senare, Drack lite med babba typ 12 bärs, sen var jag i grodan med lite folk sådär och chilla, Sen fick jag skjuts av Turk hem, Kvällen var jävligt shysst och lyckad! :D
Söndag den 12/9 -2010

Har chillat för till och börja med att jag var hos moa hela morgonen typ och rökte lite, Snacka lite om mig, Och henne osv osv osv :D Orkar inte skriva så himla mkt blir en fucking bok då ;) Men anyway senare kom totte och blutan förbi, Vi tog en cigg till och snacka sen drog blutan, Senare drog vi vidare till huddinge, Där vi var kvar ett tag, Sen så messa J mig och undra lite saker, Vi sa att vi skulle vänta på henne men vissa skulle äta, Så jag och Chrille var kvar när J kom, Vi hade trevligt, Sen ringde jag till Björne! Vi drog upp till han där var oxå Klingan, Och vi spelade lite spel och så, Senare kom Jacob och Dennis, Vi hade kul som fan drev med varandra och J bara skratta och skratta :D
Senare var det läge att dra så Jag och Dennis följde J till dörren :D Senare så gick jag o Dennis för att snabbt träffa moa, Sen drog dennis samtidigt som Jag och moa begav oss vidare mot SOLGÅRD! Sen så satt jag och moa och prata lite och samtidigt sitter J och tjatar på att jag ska sluta knulla i en buske, Men jag pissade faktiskt samtidigt som jag fick messet och svara samtidigt :D
Annars så var de väl lugnt när jag var hemma sitter och pratar just nu med J som kollar på Nitro Circus på MTV :D

Men nu ska jag väl vara lite social med J i telen, med tanke på att jag sitter helt tyst och skriver det hära, Och hör henne skratt, och nyss fråga J ifall det jag bra och jag ba Mmmm, Då svarade du Vad bra! :D

Mend dags att vara ltie social nu tror jag haha :D

Godnatt allesammans er uppdatering kom tillslut tacka J det var J som pusha mig :D

Ciao!


They Come And Go

Kan inte säga mkt mer än att det är helt slut nu men a ja, Tjejer kommer och går men vänner består, Är för trött för att skriva en massa om vad som hände osv, Men ska nog hålla er jätte uppdaterade :D hehe Ska sova snart!!!

2010-09-06

Well to start in monday, I and Lisa celebrated 6months :D
I've been given a test-periode, And i'll have to show that a can chance and all stuff like that, Anyhow
I gave her a couple of roses then we sat at Castello and just hung out, It was really nice and she were really happy, I dunno but things are going better and i'll make it! :D
Can say much more going away for a meeting with the so called "BUP" for my medication and such, But i'll write something more later today i guess, Sorry for the late update :D
Bye!

Sitting in my room doing nothing....

Doing nothing yeaaah.....
Hmm saw her today found out some stuff, but srsly hey!!! comnon girl give it up :P

Alright im going to get over her.... FUCK!

Well to start it's been a very strange day -_- To start with i were waiting for my friend in 6 and a half hours, Just because he had to follow my ex-girlfriend to Skärholmen and fix her eyerbrowns, Anyhow, I said that now it's enough to him that i were disapointed at him but after 3 text msg, He said come here, and like but she doesn't want to see me and stuff like that, And he like she says it doesn't matter, Which i think is starnge, Anyhow i said hello to everyone exept her to be honest i didn't dare, But she came forth to say hello, And i felt this warmth from her again, Which enlighted my feelings for her which were pretty bad, So now im in the same situation i were in 5 days ago, God dammit you should have let me come, I don't know thou why you didn't say goodbye, but I think that it were to hard.
But if you read this, I didn't jump and preformed Le-Parkour just to hurt myself so that you could comfort me, I didn't because i can finally train it, And the only one i need to have consern for is myself...
Thous my feelings for you are slowly starting to wake up, But im sitting here writing this surpressing them..
All i can say is I hate to have feelings still! FUCK YOU! you shouldn't have let me come, I don't know if you feelt anything, but i just wanted to get away the first 15min, I can't see you clearly, I wanted to tell you how nice you looked but i couldn't i didn't dare, Cause i didn't want you get mad or anything...
Well im pretty fucked up after tonight think one of my ribs are damaged and so, I need to fucking sleep now..
The first days i wanted you back, But now i think i don't, I don't know why for sure....
Anyhow your my first REAL love for many years thou so ofc i really want you back, But im afraid to hurt you...
But soon i'll get my damn medication which will be fucking nice, No aggression or stuff like that!
ROCK ON!
but for now! Peace And Love!

RSS 2.0